Vihreän yhdistystoimijan opas Lasse Miettinen

ISBN: 9789525078206

Published: 2009

Paperback

213 pages


Description

Vihreän yhdistystoimijan opas  by  Lasse Miettinen

Vihreän yhdistystoimijan opas by Lasse Miettinen
2009 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 213 pages | ISBN: 9789525078206 | 8.14 Mb

Vihreän yhdistystoimijan opas on suunniteltu avuksi ja tueksi vihreissä yhdistyksissä mukana oleville aktiivisille toimijoille. Kirjasta löytyy apua yhdistyksen jokapäiväisten tehtävien suorittamiseen. Pääpaino on niissä asioissa, jotka ovat yhteisiäMoreVihreän yhdistystoimijan opas on suunniteltu avuksi ja tueksi vihreissä yhdistyksissä mukana oleville aktiivisille toimijoille. Kirjasta löytyy apua yhdistyksen jokapäiväisten tehtävien suorittamiseen.

Pääpaino on niissä asioissa, jotka ovat yhteisiä yhdistyksille ovatpa ne sitten piiriyhdistyksiä, nuorten ja opiskelijoiden yhdistyksiä, kaupunginosayhdistyksiä, eläkeläisyhdistyksiä tai valtakunnallisia järjestöjä.Lähtökohtana on tavallinen järjestöaktiivi, joka haluaa työskennellä samansuuntaisesti ajattelevien ihmisten kanssa. Opas auttaa hahmottamaan yhdistystoiminnan perusasiat. Kun ne osaa ja hallitsee on helppoa keskittyä yhdistyksen toiminnan sisältöön ja edistämään vihreää politiikkaa. Hyvin suunniteltu, mielekäs toiminta on parasta mainosta vihreälle aatteelle.

Silloin uudet ihmiset tulevat mukaan toimintaan ja haluavat omalla panoksellaan vaikuttaa tulevaisuuteen.Oppaassa aiheet on jaettu kuuteen lukuun, joissa käsitellään perusasioita käytännön esimerkkien avulla.- Perusasiaa yhdistystoiminnasta- säädökset, rekisteröityminen, jäsenyys,yhdistysdemokratia.- Hallitus- tehtävät, vastuu, hyvät käytännöt.- Yhdistyksen toimihenkilöt- Puheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, varapuheenjohtaja,palkattu työntekijä.- Käytännön yhdistystoiminta- Toimintasuunnitelma, talousarvio, toimintakertomus,jäsenluettelo, projektien toteuttaminen.- Yhdistyksen perustaminen ja sääntöjen muuttaminen- Yhdistyksen talous- Käytännön rahaliikenne, kirjanpito, tilikausi, tilinpäätös, tilintarkastus.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Vihreän yhdistystoimijan opas":


thesilent1.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us